Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pénzkereseti lehetőség

Tudtad, hogy pénzt is kereshetsz az Oriflame termékek használatával?

Ha közvetlenül vásárolsz saját kóddal, akkor a katalógusban található minden terméket 20%-kal olcsóbban tudod megvásárolni. Ezen felül további termékeket vehetsz 20-70% kedvezménnyel az üzleti magazinból és a rendelés során a webes ajánlatból. Ha másoknak is megmutatod ezt a nagyszerű lehetőséget, akkor a saját, illetve a csatlakozottak vásárlásai után további jutalékra leszel jogosult. Három hetente a leadott rendelés értékének akár a 90%-át is visszakaphatod. Ha megtetszett ez a lehetőség, akkor csatlakozz minél előbb a folyamatosan bővülő csapatomhoz. Töltsd ki ezt a regisztrációs űrlapot, amelyet ide kattintva találsz.:

https://hu.oriflame.com/business-opportunity/become-consultant?potentialSponsor=606850

 

Vásárold meg egyszerűen, Interneten keresztül, kedvezményes áron a szükséges termékeket az aktuális Oriflame katalógusból. Ne felejtsd el, már nem csak kozmetikumok, hanem további tisztálkodási, higiéniai termékek és emellett az egészséges életmódhoz szükséges wellness termékek is választhatók kedvezményes áron. Válassz hozzá egyéb kiegészítőket. A termékeket nem csak saját használatra veheted meg, de akár családban, baráti körben ajándéknak is.

Ha van kedved, mutasd meg a katalógust barátoknak, ismerősöknek, segíts beszerezni az általuk választott termékeket, így nem csak a saját vásárlásod értéke nő, de még 20% hasznod is lesz.

Hívj meg másokat is, hogy éljenek ezzel a nagyszerű lehetőséggel és rövidesen jutalékra leszel jogosult a saját vásárlásod és a hozzád csatlakozottak vásárlása után. Ha tetszik a lehetőség, elkészítem az ehhez szükséges csatlakozási űrlapot, melyet online munkaként megoszthatsz az Interneten. A jelentkezők pedig így bekerülnek a személyes csoportodba, az általuk vásárolt termékek értéke után is kapsz jutalékot. Eleinte ez egy kisebb kiegészítő jövedelem három hetente, majd később akár főállásnak megfelelő jövedelem is lehet. Mindez úgy, hogy nincs főnök, nem kell napi 8 órát robotolni, Te döntöd el, hogy mikor és mennyit teszel azért, hogy jobbá váljon az életed. Azt azonban ne felejtsd el, hogy jelentősebb jövedelem csak annak érhető el, aki hajlandó ezért tenni, hiszen az Oriflame azt fizeti meg, hogy népszerűsítjük a termékeit, segítünk új vásárlóknak csatlakozni. 

 

Vagyis milyen lehetőségeket nyújt az Oriflame a tagjainak?

 

Azonnali megtakarítás, spórolás a saját, illetve a család részére szükséges tisztálkodási, kozmetikai, vitamin és étrendkiegészítő, egyéb kiegészítő termékek Oriflame katalógusból (-20% kedvezmény), üzleti magazinból (-20-70% kedvezmény), webes ajánlatból (-20-70% kedvezmény) történő megrendelésével. A törzsvásárlói/szépségtanácsadói kód segítségével évente 17 katalógusból és a hozzá tartozó üzleti magazinból, illetve valamennyi rendelés során a webes ajánlatból választhatsz -20%-tól -70%-ig terjedő kedvezménnyel termékeket.
 

Azonnali haszon a katalógusban szereplő ár 20%-a, ha rokonoknak, barátoknak, munkatársaiknak, ismerősöknek is segít beszerezni az Oriflame termékeket a katalógus megmutatásával, a rendelések összegyűjtésével és leadásával. Te döntöd el, hogy élsz-e ezzel a lehetőséggel, ezt a döntésedet bármikor meg is változtathatod, csak rajtad múlik.
 

- Meghirdetett időszakos akciók keretében további kedvezményes áru termékek vásárlása, ajándék termékek elfogadása.

- Nincs  kötelezően előírt minimum rendelés, Te döntöd el, hogy adott katalógusból rendelsz-e és milyen értékben. Azonban érdemes kihasználni a lehetőséget, melyek az első katalógusból történő rendeléshez kapcsolódnak (START program ajándékok 20 eFt értékben, szponzori ösztönzők, időről-időre Oriflame belépési ösztönzők). 

- Távolabb lakó rokonok, barátok, ismerősök, volt osztálytársak, évfolyamtársak, stb. meghívása Oriflame tagnak, ezzel csapatépítés, melyért 4-24% jutalék jár teljesítmény utáni árengedmény formájában. Ezzel három hetente (évi 17 alkalommal) bevétel érhető el. Ennek összege csak a befektetett munkától függ, nincs felső határ. A saját részre vásárolt termékek árának visszatérítésétől egészen a főállásnak megfelelő jövedelemig bármilyen összeg elérhető. Nincs fix munkaidő, nincs főnök, mindenki maga dönti el, hogy mikor és milyen tevékenységet szeretne végezni. Te döntöd el, hogy élsz-e ezzel a lehetőséggel. Ezt a döntésedet bármikor megváltoztathatod, csak rajtad múlik. Ezzel kapcsolatos további részletek a Sikertervben olvashatók.

Kedvezményes szállítási díj A postán maradó csomag díja 100 BP rendelés felett ingyenes, 100 BP rendelés alatt 1.000 Ft INGYENES POSTÁN MARADÓ CSOMAGSZÁLLÍTÁSRA KÉTFÉLE MÓDON IS VAN LEHETŐSÉGED - 1. Ha eléred a 100 BP rendelést, a csomagdíj postán vagy MOL ponton maradóra ingyenes. Hogyan jöhet össze a 100 BP? Napi tisztálkodó szerek, sampon, tusfürdő, vitaminok, gyermek vitamin, arcápolók vásárlása saját részre és a saját család részére. - 2. Ún. „Joker” termék vásárlása esetén szintén nincs csomagdíj. A 31605 Milk & Honey hidratáló tusolókrém megvásárlása esetén AKÁR HÁZHOZ szállítás is INGYENES!!! A 31364 Silk Beauty kézkrém Jumbo mértben való megvásárlása esetén nincs szállítási díj a postán maradó csomagok esetén.i 1.599 Ft a 150 BP értékű rendelés alatt házhoz szállítással.

- Kedvezményes 1 Ft-os tagság megújítási díj. Feltétele: nincs lejárt tartozás, minden katalógusból történő rendelés, átlagban 70 BP rendelés minden katalógusból. Kedvezmény nélkül az éves tagdíj 999 Ft.

- Közvetlen rendelési lehetőség a nap 24 órájában, a katalógus első napján 6,00 órától a katalógus utolsó napján 22,00 óráig.

- Csomag átvételi lehetőség a rendeléstől számított 1-2 munkanapon belül.

- 100%-os garancia

- Országos rendezvényen történő ingyenes részvételi lehetőség

- A rendelés leadásához, csapatépítéshez folyamatos segítségnyújtás a szponzoron keresztül.

 

Ha megtetszett a lehetőség, nincs más teendőd, mint kitölteni a regisztrációs űrlapot. Ha megérkezett a kódszám akkor,

  1. lépésben próbáld ki a termékeket, vásároljon saját célra, családnak, így azonnal megspórolod a katalógusban feltüntetett ár 20%-át.
  2. lépésben mutasd meg a katalógust rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek, kollégáknak, így azonnali 20%-os haszonra teszel szert.
     
  3. lépésben hívj meg másokat is, hogy legyenek szépség tanácsadók. Így rövid idő alatt 4-24% jutalékra teszel szert.

 

Természetesen Te döntöd el, hogy a saját és család részére történő vásárláson felül élsz-e a további lehetőséggel.
 

 Ha szeretnél csatlakozni, törzsvásárlói, szépség tanácsadói kódot igényelni, akkor kérlek kattints újra erre a linkre, amelyet  itt is megtalálsz és töltsd ki az űrlapot.

https://hu.oriflame.com/business-opportunity/become-consultant?potentialSponsor=606850